Framtiden är flexibel

Våra stomsystem i betong tillverkas inomhus i våra produktionsanläggningar. Betongelementen levereras direkt till byggarbetsplatsen, med rätt mått och hög kvalitet, förberedda för installationer och färdiga för montage.

Idag är det en utmaning att skapa lönsamhet i byggprojekt där det krävs stora arbetsinsatser på plats. Därför blir industriella lösningar med prefabricerade delar allt vanligare. Byggelement är ett av Sveriges ledande företag inom prefabricerade betongelement. Våra stomsystem levereras kompletta och färdiga till byggarbetsplatsen, utformade efter dina önskemål.

Välj ditt stomsystem

Oavsett vad du ska bygga har vi ett stomsystem som passar. Våra hel- och semiprefabricerade betongelement projektanpassas för bästa stomlösning.

Industriell tillverkning

Att tillverka prefabricerade stomsystem i betong innebär för oss på Byggelement att arbeta med en industriell tillverkningsprocess. Våra betongelement tillverkas i en kontrollerad inomhusmiljö där vi kombinerar ett traditionellt hantverk med modern teknik.

Betong - ett klokt byggmaterial

Hus kan byggas i många olika material. Vi skulle vilja påstå att betong är det överlägset bästa. Betong är ett naturmaterial. Det är fukttåligt och möglar inte, ger stabila, ljudisolerande konstruktioner samt är brandsäkert och energieffektivt. Betong är ett bra val för miljön och ger ett behagligt inomhusklimat.