Sök

"" gav 267 träffar

Ledig tjänst: Fibertekniker, Peab Anläggning AB, Region Väst, Uddevalla

Peab Anläggning satsar vidare på fiberutbyggnaden i Västra Götaland. Motiveras du av mötet med andra människor och innovation? Då kanske du är vår nya fibertekniker, läs vidare och skicka in din ansökan redan idag. Om tjänsten som Fibertekniker So...

Max IV, Lund

I Lund byggs en unik anläggning för en unik verksamhet. Anläggningen blir världens mest avancerade i sitt slag.

Omfattning
Plattbärlag, Skalvägg
Byggtid
December 2011 - Juli 2013
Kund
Peab Sverige AB, Lund

Quality Hotel View, Malmö

I Malmö byggs en ny stadsdel, Point Hyllie. Det blir en knutpunkt och ett pulserande nav av människor.

Omfattning
Plattbärlag, HDF, Skalvägg, Pelare
Byggtid
November 2013 - September 2014
Kund
Peab Sverige, Malmö

Gåsen, Eslöv

Vi levererar betongelement till en gymnasieskola i Eslöv kommun.

Omfattning
HDF, Sandwichelement, Massivvägg
Byggtid
April 2018 - September 2018
Kund
Skanska Sverige AB

Våffelstuga, Romme Alpin

På skidanläggningen Romme Alpin i Borlänge bygger man en helt ny våffelstuga på Snöberget med plats för över 300 gäster.

Omfattning
Sandwichvägg, Håldäck, Massivbjälklag
Byggtid
Juni 2013 - 1 November 2014
Kund
Grytnäs Projekt AB, Borlänge

En stomme med många skepnader

En stomme i betong innebär inte en grå och trist fyrkantig fasad eller låda till en huskropp. Stommen är ryggraden, den som håller upp och håller ihop alla delar som utgör byggnaden. Med kreativitet och fantasi kan intressanta hus och fastigheter skapas med en enkel stomme. Hus som, med sin design och arkitektur, smälter in i omgivningen på ett...

Håldäck - framtidens betongelement

På Skandinaviska Byggelement tillverkar och levererar vi håldäck - framtidens betongelement. Ett förspänt bjälklag med längsgående kanaler. Håldäck är en klar vinnare i längden!

Farfar inspirerade Jemi att bli konstruktör i byggbranschen

Den 24 november koras vinnarna i Betonggalans priskategorier för 2017. Jemi Gabro på Skandinaviska Byggelements konstruktionsavdelning är en av årets nominerade i kategorin Ung&Tung. En kategori för personer under 30 som på ett tungt sätt bidragit till att utveckla branschen.

Trygg arbetsmiljö - viktig nöt att knäcka för säkerheten

De flesta branscher arbetar med någon form av fokusvecka eller insatsvecka. Polisen arbetar till exempel med insatsveckor för hastighetskontroller. Myndigheten för samhällsskydd och beredskap har fokusvecka för beredskap i kris. På Skandinaviska Byggelement har vi en fokusvecka för att betona vikten av säkerhet och trygga arbetsmiljöer.

Glödhet marknad efterfrågar smarta lösningar

Det rådande högtrycket i byggbranschen skapar nya trender för affärer. En tydlig trend är strävan efter möjligheten till smarta lösningar; att kunna paketera och kombinera sina affärer. En önskan om att få en komplett leverans från ett och samma företag. Möjligheten att kunna paketera för att nå en bättre slutekonomi i varje enskilt projekt, upp...

Skyddsombud – en nyckelroll inom arbetsmiljö

Skandinaviska Byggelement har en nollvision för allvarliga olyckor på jobbet. En vision vi uppnår med gemensamma krafttag och god kommunikation mellan företag och skyddsombud. Vi arbetar förebyggande med arbetsmiljö och minimering av olyckor genom att öka medvetenheten och dokumentera de risker som finns.

Reflektionsdagen 2016 - Arbetsmiljö och säkerhet

Den 28 april är internationella dagen för säkerhet och hälsa på arbetet. Vi på Skandinaviska Byggelement uppmärksammar denna dag ute på våra arbetsplatser. Tillsammans reflekterar och fokuserar vi på arbetet kring arbetsmiljö.

Produktionspersonal gör besök i verkligheten

Skandinaviska Byggelement bygger just nu ett flerbostadshus i centrala Katrineholm, projektet Kvarteret Hjorten åt Tegelstaden. Vi tillverkar och levererar skalväggar och plattbärlag till detta projekt i vår fabrik i Katrineholm.

Följ oss i sociala medier

Att närvara i sociala medier har inte varit en självklarhet för oss. Men vi känner att det är viktigt att vi finns i de medier där du som kund rör dig dagligen. Vi vill sprida våra nyheter och skapa engagemang kring frågor som är viktiga för oss i vår verksamhet.

Arbetsmiljöfokus på Skandinaviska Byggsystem

Varje år fokuserar vi, under en vecka i september, lite extra på arbetsmiljön på våra arbetsplatser. Vårt mål är att bli den bästa arbetsplatsen.

Tillsammans för en säkrare arbetsplats!

Inom Skandinaviska Byggelement, arbetar vi aktivt för en god arbetsmiljö inom alla områden. Arbetet ute i våra fabriker och arbetsplatser är ofta tungt och krävande och därför är det extra viktigt att det finns rätt redskap och hjälpmedel på plats för att det dagliga arbetet ska fungera och vara hälsosamt för våra medarbetare.

Möt oss på vägen

Sedan i våras har vi ett antal lastbilar från Cliffton som är märkta med Skandinaviska Byggelements logga. Med märkta lastbilar blir vi mer synliga för dig som kund och visar att vi med stolthet transporterar produkter av utmärkt kvalitet. Genom väl planerad logistik vad gäller leveranser och duktiga chaufförer som är utbildade inom ECO-driving...

Krav på CE-märkning från 1 juli

Från och med 1/7 ska byggprodukter som säljs inom EU vara CE-märkta och ha en prestandadeklaration.

Ny lyftmarkering på plattbärlag

Skandinaviska Byggelement inför nya lyftmarkeringar på plattbärlagen.

Högsta betyg i hållbart byggande

Vi har fått högsta betyg av Byggvarubedömningen.

template
template

template

template

template

template

Omfattning
template
Byggtid
template
Kund
template
Kontraktssumma
template
Arkitekt
template
Konstruktör
template
Status
template
Status
template
Tillträde
template
Bostäder
template
Rum
template
Boyta
template
Tomtarea
template
Pris
template
Debt free price
template
Månadsavgift
template
Säljstart
template
Säljstart
template
Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.