Sök

"" gav 303 träffar

Sandwichvägg

Sandwichvägg används som främst som yttervägg och består av två skivor i betong med mellanliggande isolering.

Kv Sofia, Malmö

Vi levererar stora delar av stommen till kvarteret Sofia som byggs i de centrala delarna av Malmö.

Arbetsmiljön i fokus

Under förra veckan genomfördes en fokusvecka inom arbetsmiljö på alla våra produktionsplatser. Under veckan pratade vi om arbetsmiljö och säkerhet. Vi förde dialog kring konkreta förbättringar för den egna arbetsplatsens säkerhet.

Praktikant på konstruktion!

Under våren 2016 kommer nyanlända Adel vara praktikant på vår konstruktionsavdelning. Praktikplatsen är via ett samverkansprojekt med Arbetsförmedlingen.

Miljö och Kvalitet i fokus

På Skandinaviska Byggelement finns ett miljö- och kvalitetstänk i hela vår produktion. Vi arbetar med att minimera vår påverkan på naturen samtidigt som vi lämnar ifrån oss produkter av god kvalitet.

Information direkt i webbläsaren!

Visste du att vi har all information du behöver precis runt hörnet? Läs och ladda ner våra intressanta broschyrer och produktblad direkt i din webbläsare.

Nr 3 - 2017

Glödhet marknad efterfråga smarta lösningar. // Trygg arbetsmiljö - viktig nöt att knäcka. // HDF för alla typer av projekt

Diplom för arbetsmiljöarbete

Ytterligare ett gott exempel på engagerat arbetsmiljöarbete.

Grundläggande värderingar

På Byggelement har vi en företagspolicy i enlighet med Peabs kärnvärden och grundläggande värderingar som vi arbetar utifrån. Peabs kärnvärden Jordnära, Utvecklande, Personliga och Pålitliga - JUPP - är grunden för varumärket Peab och därmed även Byggelement.

template
template
template

template

template

template

template