Fredrik Adamsson ny projektchef på Byggelement

Byggelements framgångar bygger på våra duktiga medarbetare och nu förstärker vi organisationen med en ny projektchef. Fredrik Adamsson kommer närmast från rollen som specialistinköpare på Skanska och påbörjar idag sin nya tjänst på Byggelements Stockholmskontor.

Välkommen till Byggelement, Fredrik. Berätta lite om din bakgrund.
– Tack! Jag har jobbat med betong hela mitt yrkesliv. Min senaste tjänst var som specialistinköpare på Skanska där jag handlade in stommar av främst betong, men även till viss del stål och trä. Tidigare har jag även jobbat med försäljning och projektledning.

Vad kännetecknar en bra projektchef?
– Som projektchef ska man ha god kännedom om marknaden och produkten. Man ska drivas av att göra bra affärer och driva bra projekt tillsammans med teamet. Jag ser framemot att få vara med och bidra till fortsatta framgångar för Byggelement och medarbetarna.

Var det något speciellt som lockade dig till Byggelement?
– Byggelement har en gedigen produktportfölj och ligger verkligen i framkant när det gäller hållbarhet. Det känns väldigt spännande och lockande att få arbeta med utveckling och försäljning på det området, till exempel med Eco-Prefab.

Försäljningschef Tobias Rönje är övertygad om att Fredrik Adamsson kommer att trivas i Byggelements utvecklande arbetsmiljö.

Vad kommer Fredrik att tillföra?
– Fredrik kommer att tillföra en bred kompetens med sin stora erfarenhet av prefab, både inom försäljning och materialkunskap. Jag är väldigt glad över att Fredrik har börjat hos oss. Han kommer att vara en viktig medarbetare i vår tillväxtresa.