Byggelement förstärker organisationen med Samar Al Dabiy

Samar Al Dabiy är ny biträdande projektledare på Byggelement. Bolaget befinner sig i ett expansivt skede och förstärker organisationen med ytterligare personal i Solna.

Samar Al Dabiy är utbildad civilingenjör i Syrien och kommer närmast från en tjänst som kalkylingenjör vid BJ Svets i Strängnäs. Hon har erfarenhet från branschen både i Syrien och Sverige och ser fram emot att nu skaffa sig ytterligare kunskap från en större koncern i byggbranschen. 

I uppdraget som biträdande projektledare ingår att ha nära kontakter med leverantörer och beställare, att ansvara för tidsplaner, prissättning och uppföljning.

– Det ska bli intressant att få arbeta inom Peabkoncernen som är en så stor och viktig del av den svenska byggbranschen, säger Samar Al Dabiy, som ser fram emot samarbetet med nya kollegor.

– Jag har fått ett gott intryck av företagets ledning och jag är glad över förtroendet att få vara med i den fortsatta utvecklingen av Byggelements verksamhet, säger hon.

Tobias Rönje, försäljningschef på Byggelement, är väldigt nöjd med valet av ny biträdande projektledare.

– Rekryteringen av Samar Al Dabiy innebär en viktig förstärkning av vårt team, säger han. Hon har bred erfarenhet av branschen och kommer att starkt kunna bidra till att Byggelement ytterligare stärker sin position och utvecklas vidare.

Samar Al Dabiy tillträdde sin nya tjänst den 16 juni.