Nyheter

Varje projekt har sin charm

De grå betongbjälklagen står i kontrast mot de skånska vintergröna kullarna. Bjälklagen utgör en del av stommen till en lager- och kontorsbyggnad som uppförs i det lilla samhället Förslöv i nordvästra Skåne. Skandinaviska Byggelement levererar håldäck, ett lätt bjälklag med långa spännvidder som passar särskilt bra till just industribyggnader.

En stomme med många skepnader

En stomme i betong innebär inte en grå och trist fyrkantig fasad eller låda till en huskropp. Stommen är ryggraden, den som håller upp och håller ihop alla delar som utgör byggnaden. Med kreativitet och fantasi kan intressanta hus och fastigheter skapas med en enkel stomme. Hus som, med sin design och arkitektur, smälter in i omgivningen på ett...

Håldäck - framtidens betongelement

På Skandinaviska Byggelement tillverkar och levererar vi håldäck - framtidens betongelement. Ett förspänt bjälklag med längsgående kanaler. Håldäck är en klar vinnare i längden!

Farfar inspirerade Jemi att bli konstruktör i byggbranschen

Den 24 november koras vinnarna i Betonggalans priskategorier för 2017. Jemi Gabro på Skandinaviska Byggelements konstruktionsavdelning är en av årets nominerade i kategorin Ung&Tung. En kategori för personer under 30 som på ett tungt sätt bidragit till att utveckla branschen.

Trygg arbetsmiljö - viktig nöt att knäcka för säkerheten

De flesta branscher arbetar med någon form av fokusvecka eller insatsvecka. Polisen arbetar till exempel med insatsveckor för hastighetskontroller. Myndigheten för samhällsskydd och beredskap har fokusvecka för beredskap i kris. På Skandinaviska Byggelement har vi en fokusvecka för att betona vikten av säkerhet och trygga arbetsmiljöer.

template
template

template

template

template

template

Omfattning
template
Byggtid
template
Kund
template
Kontraktssumma
template
Arkitekt
template
Konstruktör
template
Status
template
Status
template
Tillträde
template
Bostäder
template
Rum
template
Boyta
template
Tomtarea
template
Pris
template
Debt free price
template
Månadsavgift
template
Säljstart
template
Säljstart
template

Läs även

Intressanta artiklar

Här finns en rad intressanta artiklar som rör såväl oss på Skandinaviska Byggelement som den bransch vi är verksamma i.

Broschyrer och produktblad

Vi har samlat våra broschyrer, produktblad och montagehandböcker för enkel åtkomst.

Nyhetsutskick

Håll dig uppdaterad med vad som händer i vår bransch. Våra nyhetsutskick ger dig intressant läsning om vår verksamhet direkt på mailen.

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.