Kv Primula, Helsingborg

Kv Primula är ett av flera projekt i Oceanhamnen i Helsingborg som Byggelement levererat prefabstommar till.

Oceanhamnen i Helsingborg är det senaste tillskottet bland nya stadsdelar i stadens bostadsutveckling. Stadsdelen ligger mycket centralt med fantastisk närhet och tillgänglighet till affärsverksamheter och resande.

Kv Primula är ett av flera projekt i Oceanhamnen i Helsingborg som Byggelement levererat prefabstommar till, och detta projekt består av flerbostadshus och radhus.

Fastigheterna byggs ovanpå garage under mark där garaget även är förbundet med projekt Regula som vi också levererar till. Regula blir en kombination av hotell (Scandic) och kontorsfastighet i centrum där olika hyresgäster kommer att vara etablerade, bland annat Midroc själva och även Lyckos.

Regula byggs av Malagris och till detta projekt har vi levererat skalvägg, plattbärlag och HDF.

 

Ingående produkter

Pelare

Pelare tillverkas helt färdig för montage och används bland annat till garage samt balkong- och loftgångskonstruktioner.

Skalvägg

Skalvägg användas som inner- och yttervägg till alla typer av byggprojekt. Den ger en flexibel och stabil konstruktion.

Plattbärlag

Plattbärlag används som bjälklag till alla typer av byggprojekt. Plattbärlag består av en betongskiva med ingjuten underkantsarmering.

Balkong

Balkongplattan tillverkas helt färdig för montage och används till både balkonger och loftgångar. Balkongplattan kan användas till alla typer av byggprojekt.