Nyhetsutskick nr 1 - 2018

Varje projekt har sin charm

De grå betongbjälklagen står i kontrast mot de skånska vintergröna kullarna. Bjälklagen utgör en del av stommen till en lager- och kontorsbyggnad som uppförs i det lilla samhället Förslöv i nordvästra Skåne. Skandinaviska Byggelement levererar håldäck, ett lätt bjälklag med långa spännvidder som passar särskilt bra till just industribyggnader.

En stomme med många skepnader

En stomme i betong innebär inte en grå och trist fyrkantig fasad eller låda till en huskropp. Stommen är ryggraden, den som håller upp och håller ihop alla delar som utgör byggnaden. Med kreativitet och fantasi kan intressanta hus och fastigheter skapas med en enkel stomme. Hus som, med sin design och arkitektur, smälter in i omgivningen på ett...

Produktnyhet!

Låt oss presentera en kommande produkt - Bostadsplattan

Bostadsplattan är ett håldäcksbjälklag anpassat för bostäder. Produkten har samma goda egenskaper som ett standardhåldäck med långa spännvidder. Med sex stycken mindre kanaler är bjälklaget tyngre och mer massivt vilket ger bra ljudisolering, något som är viktigt för bostäder.

Projekt i fokus

The Point, Hyllie

The Point är den sista av fyra etapper i det större projektet Point Hyllie som byggs runt Hyllietorg i utkanten av Malmö. Projektets övriga tre delar består av två kontorshus samt hotellet Quality View.