Erfaren Platschef

Placering i Skellefteå

 Som Platschef hos oss är du en nyckelperson med totalansvar för projektets utförande. Din huvuduppgift är att planera och leda produktionen från byggstart till besiktning. Det innefattar ansvar för personal, ekonomi, kvalitet och arbetsmiljö. Till din hjälp har du ett antal duktiga kollegor; arbetsledare, stödfunktioner och skickliga hantverkare. Det breda ansvaret förutsätter att du har förmåga att överblicka helheten och kan ligga steget före i din planering.

Som platschef är det du som leder projektet och dina medarbetare, för att nå uppsatta mål enligt tidplanen. Du behöver därför ha goda ledaregenskaper och förmågan att engagera och motivera andra.

Vi erbjuder
Peab är Sveriges största bygg- och anläggningsföretag. Den lokala byggproduktionen i Skellefteå och Malå/Norsjö omfattar bl.a. bostadsproduktion, kommersiella fastigheter, industrifastigheter, ombyggnationsprojekt och verksamhet av mer löpande karaktär, t. ex. underhålls- och reparationsarbeten. Vi utför även projekt/entreprenader i befintliga miljöer där människor bor och verkar.

Förutom omväxlande arbete i spännande byggprojekt kan vi erbjuda dig en trivsam arbetsplats med god sammanhållning. Du får bra stöd av kompetenta kollegor, men samtidigt möjligheten att själv utvecklas med eget ansvar.

Vem är du
Vi vill att du har mångårig erfarenhet av ledande befattning inom byggproduktion. Du har en akademisk byggteknisk examen eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Körkort erfordras. Som person är du kreativ, initiativtagande och lojal. Du har ett stort intresse för affärer och är kund- och resultatinriktad. Då det dagliga arbetet innebär mycket samverkan med olika människor har du en hög social kompetens och lätt för att både leda och samarbeta.

Vi erbjuder

 

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Ansök senast 2020-11-30

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 16 000 anställda och en omsättning på 58 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Emma Nilsson, HR-partner

Telefon: 073-337 16 46

Jens Skoglind, Arbetschef

Telefon: 073-3372388

Fler lediga tjänster hos Skandinaviska Byggelement

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.