HR-specialist

Placering i Ulriksdal

Peab Anläggning söker nu en HR-specialist inom rekrytering. Motiveras du av att hitta nya arbetssätt och vill utvecklas inom rekrytering och på sikt även inom andra HR-områden? Ser du dig själv vara med i utvecklingen av HR-arbetet i en expansiv bransch? Då är detta ett drömjobb för dig!

Arbetsuppgifter

Du kommer att vara en del av vårt HR-team och ha en viktig roll i att tillhandahålla ett starkt och affärsnära HR-stöd till verksamheten. I din roll som HR-specialist jobbar du aktivt och drivande mot rekryterande chefer, spännande kandidater och samarbetspartners. Som HR-specialist ansvarar du för att driva och utveckla hela vårt rekryteringsarbete. Du kommer att ansvara för alla delar i rekryteringsprocessen, från kravspecifikation till search, annonsering, intervjuer, tester, referenstagning och avtalsskrivning. Rollen innefattar ett stort nätverk både internt och externt. Du arbetar tillsammans med övriga HR-specialister samt HR-partners, rapporterar till HR-chef och har din placering på regionens nybyggda huvudkontor i Ulriksdal.

Kvalifikationer

Du har en universitet- eller högskoleutbildning inom personal eller motsvarande. Vi ser gärna att du som söker har minst två till tre års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, tex genom arbete inom bemanning och/eller rekrytering. Du har tidigare arbetat konsultativt mot chefer och har en affärsmässig syn på HR. Du är van att använda dig av flera olika sökmetoder och har du jobbat med LinkedIn Recruiter som verktyg är det meriterande. Vi söker dig som är driven, relationsskapande och nytänkande. Vidare ser vi att du trivs i en koordinerande men omväxlande roll och att du vill utvecklas inom både rekrytering och andra HR-områden. Tjänsten är tillsvidare men inleds med en provanställning. B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Ansök senast 2020-01-17

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Tobias Munoz, HR Partner

Telefon: 0733 37 38 31

Fler lediga tjänster hos Skandinaviska Byggelement

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.