Praktik inom Bygg i Stockholm och Uppsala VT20

Placering i Stockholm

Dags att omsätta dina teoretiska kunskaper i verkligheten? Gör praktik hos oss under våren 2020 och få erfarenhet av hur det är att jobba i Peab samtidigt som du knyter kontakter inför ditt framtida yrkesliv.

Till våra två affärsområden inom bygg, Bygg Öst och Bygg Stockholm söker vi studenter som läser en byggrelaterad yrkeshögskoleutbildning där praktiken ingår som ett moment i din utbildning i form av lärande i arbetet (LIA).

Affärsområde Bygg utför entreprenader åt både externa och interna beställare i Norden. Vi genomför varje år projekt som omfattar allt från nyproduktion av bostäder, offentliga och kommersiella lokaler till renoveringar och om- och tillbyggnadsarbeten.

Som student har du gott om kunskap, drivkraft och framåtanda som vi gärna tar tillvara på. Tillsammans lägger vi upp praktiken så att du får ut så mycket som möjligt av din tid hos oss. Praktik i Peab ska vara givande och utvecklande. Du får en personlig handledare som blir ditt bollplank och stöd under hela praktiken.

Vi ser att du delar våra kärnvärden JUPP: Jordnära, Utvecklande, Personliga och Pålitliga. Peabs kärnvärden beskriver hur vi är som personer, vad vi står för, hur vi jobbar, vad vi kan åstadkomma och hur vi vill bli uppfattade.

Din ansökan till praktikplats ska innehålla, cv, personligt brev och betygutdrag på hittills avklarade studier.

Läs mer om Peab här: https://peab.se/

Urval och intervjuer sker löpande. Sök redan idag!

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Ansök senast 2019-12-15

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 54 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Anna Bergstrand, HR Generalist Region Bygg Öst

Telefon: 0725-33 52 12

Madeleine Humphries, HR Partner Region Bygg Stockholm

Telefon: 0725-33 48 93

Fler lediga tjänster hos Skandinaviska Byggelement

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.