Trädgårdsarbetare

Placering i Västerås

Till vår expanderande verksamhet i Västeråsområdet söker vi en trädgårdsarbetare.

Du erbjuds ett intressant arbete, så tag chansen att bli en i vårt engagerade team. Bland våra kunder finns Västerås Stad, Bostads AB Mimer samt privata fastighetsägare.

Nu söker vi en duktig trädgårdsarbetare som ska arbeta och medverka till att utveckla verksamhetens kompetens inom yttre skötsel. Vi söker därför dig som har god erfarenhet inom grönyteskötsel. Utbildning är en merit.

Ytor som vi sköter är rabatter, gräs, planteringar, buskar och träd.
Arbetet kräver fysiskt kroppsarbete. I dina arbetsuppgifter ingår bl.a. beskärning, att göra föryngringsplaner, ritningsförslag och allt annat som ingår i yttre fastighetsskötsel såsom ogräsrensning, löv- och snöhantering m.m.

Som person är du engagerad och serviceinriktad. Du trivs med kundkontakter och är van att arbeta både självständigt och i lag. 

Körkort för personbil är ett krav.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Ansök senast 2019-12-15

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Anki Säärelä, HR Partner

Telefon: 026-54 61 13

Azad Miro, platschef

Telefon: 073-384 84 66

Fler lediga tjänster hos Skandinaviska Byggelement

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.