Arbetschef

Placering i Karlstad

Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Vill du arbeta kundnära och skapa nya affärsmöjligheter?  Trivs du i ledarroll och drivs av att jobba med människors utveckling och bygga teamkänsla? Då kan rollen som arbetschef på Peab vara helt rätt utmaning för dig!


Peab Bygg i Värmland har under många år framgångsrikt jobbat på bred front med olika byggprojekt. Vi bygger bland annat bostäder, skolor och förskolor, äldreboenden, vårdbyggnader, köpcentrum och har en stark byggservice.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en arbetschef till Karlstad. Som Arbetschef på Peab Bygg har du en central roll i verksamheten med stort produktions- och affärsansvar.

Du kommer att ha det övergripande ansvaret för personal, ekonomi, kvalitet och miljö. Framtagandet av kund- och marknadsplaner ingår i din roll och du har ansvar för arbetet med kundvård, nya affärsmöjligheter och varumärkesuppbyggnad.

Du rapporterar till Regionchefen och samarbetar med andra arbetschefer inom regionen.

Du kommer att utgå från i Karlstad men ditt verksamhetsområde täcker en större del av Värmland, främst västerut.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Ansvar för att leda, engagera och utveckla din arbetschefsgrupp och medarbetare.
  • Bedriva verksamheten efter uppsatta mål och riktlinjer och alltid eftersträva nöjd kund, lönsamhet, produktivitet, hållbar utveckling, kvalitet samt en god och säker arbetsmiljö.
  • Ansvarar för projektportföljen för din geografi och projektuppföljning.
  • Marknadsaktiviteter; -bibehålla och utveckla befintliga kundrelationer samt generera affärsmöjligheter.
  • Övergripande ansvar för budgetfrågor, så som prognosarbete, anbudslämning, kontraktsskrivning, avtal och inköp, med stöttning av våra supportfunktioner.
  • Ledningsgruppsarbete

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet som chef med ekonomiskt ansvar och flerårig erfarenhet från en liknande roll med stora projekt. I grunden har du erfarenheter, kunskap och förståelse relaterad till branschen och byggprocesser.

Du trivs i en roll med stor påverkansmöjlighet och entreprenörsanda samtidigt som du lever efter Peabs värderingar och arbetssätt. Som person är du tydlig och strukturerad i din framtoning. Du kan delegera ansvar i projekten och följer upp att aktiviteter genomförs. 

Tjänsten är på alla sätt dynamisk, varierande och spännande. Din energiska sida och ditt engagemang kommer väl till pass när det är högt tryck. Du kommer att ha många kontaktytor internt inom koncernen och externt med kunder, myndigheter och andra intressenter och därför behöver du ha god kommunikationsförmåga och hög social kompetens.

För att öka jämställdheten ser vi gärna fler kvinnliga sökande. Körkort är ett krav.  Tillträde enligt överenskommelse.

 

Läs mer om Peab här: https://peab.se/

Sista ansökningsdag: 2019-12-15
Vi samarbetar med Poolia i denna rekrytering och frågor kring tjänsten besvaras av Urban Appelkvist, Poolia. 070-377 45 95.
Tjänsten ansöks via denna länk: https://www.poolia.se/lediga-jobb/karlstad/arbetschef-med-affarssinne-till-peab-karlstad/55373/

 

 

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Ansök senast 2019-12-15

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 54 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Fler lediga tjänster hos Skandinaviska Byggelement

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.