Spontanansökan Skandinavsika Byggelement AB

Placering i Katrineholm/Hallstahammar/Ängelholm/Bjästa/Solna

 

Skandinaviska Byggelement AB är ett bolag som ingår i Peabkoncernen - företaget är en av Sveriges ledande producenter av prefabricerade byggelement för effektivt byggande av bostäder, kontor och industrier. Företaget har fabriker i Katrineholm, Ängelholm, Bjästa och Hallstahammar.

Är du intresserad av att arbeta hos oss är du välkommen att skicka in en spontanansökan till oss när som helst. Vi är alltid intresserade av fler duktiga medarbetare som har ett intresse av att arbeta inom branschen och som vill vara med och utveckla och driva Skandinaviska Byggelement framåt tillsammans med oss.

 

 

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Ansök senast 2021-12-29

Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Fler lediga tjänster hos Skandinaviska Byggelement

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.