Våra medarbetare är nyckeln till framgång

Byggelement erbjuder många möjligheter till en utvecklande karriär i en spännande och ständigt utvecklande bransch.

Hos oss hittar du som vill arbeta inom byggindustrin med betong och prefab ett flertal intressanta yrkesområden. I vår yrkeskår finns allt från industriarbete inom produktion, projektledning, försäljning och ekonomi till miljö, kvalitet och kommunikation. 

För oss är det viktigt att våra medarbetare har möjlighet till utveckling och förbättring av kunskaper och färdigheter. Som anställd hos oss får du ta del av olika förmåner samt möjligheter till friskvård och fritidsaktiviteter.

Lediga tjänster

Här visas lediga jobb som finns hos Byggelement. Eller skicka en spontanansökan!

Kompetens och Utveckling

Hos oss har du som medarbetare möjligheten att vidareutvecklas i ditt arbete. Vi uppmuntrar engagemang och initiativförmåga. En avgörande faktor för vår framgång är engagerade och yrkeskunniga medarbetare. Går det bra för dig, går det bra för oss.

Förmåner och hälsa

Bra hälsa och välmående är en förutsättning för ett starkt företag. Mår medarbetarna bra återspeglas det på ett positivt sätt i arbetet. Vi uppmuntrar initiativ till aktiviteter som hjälper till att skapa hälsa, trivsel och gemenskap.

Etik och socialt engagemang

I Byggelement arbetar vi med god etik och socialt engagemang. Vi strävar efter långsiktiga och förtroendefulla relationer till varandra.

Kontakta HR för mer information

Karolina Sjöqvist

HR-chef